Szolgáltatások

A szépség és egészség otthona

Szemhéj korrekció

Szemhéjplasztika

Szemhéj korrekció

A kor előre haladtával a bőr rugalmassága csökken, az arcon, a szemek környékén megjelennek a ráncok, mélyebb barázdák és a finomabb, de látható szarkalábak.

A szemkörnyéki szövetek a szervezet többi szövetéhez képest lazább szerkezetűek, megereszkedésük, tónusvesztésük ezért látványosan befolyásolja a tekintetet így az egész arc megjelenését, megítélését.

A szemhéjkorrekciós műtétek alkalmával a szemhéjak megereszkedett bőrfölöslege kerül műtéti eltávolításra, mely által a szemkörnyék és így a tekintet is drámaian megszépül, megfiatalodik. Ez egyben azt is jelenti, hogy amennyiben szükséges, a szemkörnyéki zsírszövet egy része is kimetszésre kerül, megszüntetve a nemkívánatos, renyhe táskákat is.

Kezelés menete:

A műtét helyi érzéstelenítést követően, fájdalommentesen végezhető el. A varratok helye a későbbiekben a varratszedést követően nem látszik, így a beavatkozás néhány héten belül tökéletes esztétikai élményt nyújt.

Kezelés időtartama:

Kisműtéti körülmények között végzendő, helyi érzéstelenítésben történő beavatkozás, melynek időtartama maximum 1 óra.

Kezelés utáni teendők:

Gyógyuláskor előfordulhat feszülés, könnyezés, duzzanat, ami miatt a műtétet követő 2-3 napban érdemes a területet jegelni, illetve szükség esetén kamillás öblögetést alkalmazni.

A varrat eltávolítása kb. 5-7 napon belül megtörténik, mely után smink használata és szempilla festés 3 hétig nem javallott.

A hegek a műtétet követő 2-3 héten belül már alig láthatók.

A műtét tartós hatású azonban, ha a páciens évekkel később igényli, megismételhető.

Lézeres szőrtelenítés

 

Lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés során a legmodernebb technológia alkalmazásával, többszöri ismétlés útján érjük el a kívánt végleges állapotot.

Ezeket a kezeléseket testreszabottan, de legalább 6-8 alkalommal meg kell ismételni. Ez a kezelésszám függ a páciens bőrtípusától illetve a szőrszálak elhelyezkedésétől, színétől, vastagságától.

Kezelés menete:

A lézerfény pontosan, a szőrtüszők mélységében nyelődik el, ahol gyorsan és fájdalommentesen fejti ki hatását a kezelések alatt. A csúcstechnológiának köszönhetően a lézerenergiát gyors egymásutánban, impulzusok formájában közöljük a megfelelő területtel, mely impulzusok közötti szünetekkel elkerülhető a bőr túlhevülése. A kezelendő bőrfelületet ezen kívül a komfortérzet további növelése érdekében folyamatosan a megfelelő hőmérsékleti tartományra hűtjük.

Jellemzői:

csúcstechnológia a lézeres kezelésekben

gyors, gyulladás- és fájdalommentes

kezelés a nehezen elérhető és érzékeny helyeken is

ismétlő kezelések – tartós hatás

végleges eredmény testreszabott kezelésszám után

feszes, egészséges és szőrtelen bőrfelület

 

Kezelés időtartama:

A kezelendő terület nagyságától és elhelyezkedésétől függ.

Kezelés utáni teendők:

Érdemes a kezelt bőrfelületet hidratáló és hűtő krémmel rendszeresen bekenni a kezelést követő néhány napban.

Felületes vénák és visszértágulatok

Felületes vénák és visszértágulatok

A Nd:YAG Hosszú Pulzusú lézerfény elsődleges célpontja a vér hemoglobinja. Mivel az energiát a vér nyeli el, a hőtermelés hatására az érfal elpusztul. Idővel az ér összehúzódik és a test természetes immun folyamatai eltávolítják az ér károsodott szövetét. Általában maximum 4mm átmérőjű ereket lehet hatékonyan kezelni ezzel a módszerrel. A kezelés során a páciens tűszúrásokra hasonlító, esetleg intenzívebb fájdalmat érezhet, természetesen ez függ az egyéni érzékenységtől.

Kezelés menete:

A kezelt bőrfelületet egy hűtő berendezéssel lehűtjük, majd az ereket, azok rajzolatát, vonulatait követve egyénre szabott energiájú lézer impulzusokat adunk le, így teljesen lezárva a legfinomabb visszereket is.

Kezelés időtartama:

Függ a kezelt felület nagyságától, ez lehet 30 vagy akár 50 perc.

Fontos:

Amikor a lézer besugárzásakor a páciens enyhe, de jól viselhető fájdalmat érez, az a lézerfény megfelelő elnyelődését így a kezelés hatékonyságát jelzi.

Általában a zavaró visszerek teljes eltávolítása a cél, így több kezelésre is szükség lehet.

Gyakran elég 2 kezelés, de előfordulhat hogy a páciens 4-5 beavatkozás után szabadul meg a nemkívánatos visszereitől / érelváltozásaitól véglegesen.

Kezelés utáni teendők:

A gyógyulási idő néhány naptól néhány hétig terjedhet, ez akár 4-6 hét is lehet.

A kezelés utáni pár napban pörk alakul ki a bőr felszínén, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat /foltosodás/.

A kezelést követő minimum 3 hónapig fényvédő használata javasolt

Körömgomba kezelése

Körömgomba kezelése

A QLP Nd:Yag lézer mélyre ható impulzusokkal melegíti fel a körömágyat, ezzel pusztítja el a körömgombásodást előidéző kórokozókat. A körömgomba kezelése során a lézersugár egyenletesen oszlik el a szövetekben, tehát ez a kezelési módszer nem jár a gyógyszerek okozta mellékhatásokkal. Az eljárás az immunrendszer öngyógyító folyamatait fokozza, vegyszeres és gyógyszeres kezelés nélkül.Viselhető fájdalom vagy hőhatás érzet előfordulhat.

Kezelés menete:

A körömgomba kezelése során lecsiszoljuk a körmöt így a lézer akadálytalanul hatol be a kezelési területre. A páciens erősödő melegedést érezhet a köröm felületén, ezt a hőérzetet egy hűtőberendezéssel csökkentjük. A legtöbb esetben a fertőzés túlnyúlik az érintett köröm terjedelmén, az újra kialakulást megelőzendő szükséges a környező szöveteket is kezelni.

A lézeres körömgomba kezelést általában 4-szer szükséges megismételni, egy hetes időközönként.

Kezelés időtartama:

A lézeres eljárás rövid idő alatt, 15-20 percen belül elvégezhető.

Kezelés utáni teendők:

Szükséges minden hordott cipő fertőtlenítése a visszafertőződés elkerülése végett.

Formalinnal átitatott vattát ajánlott helyezni minden egyes cipőbe és 24 órán keresztül légmentesen elzárva tartani.

Pigmentfoltok, májfolt, tűzfolt eltávolítása

Pigmentfoltok, májfolt, tűzfolt eltávolítása

Életkorunk előre haladtával és a hormonális változások miatt bőrünkben a melanin mennyisége helyenként megnőhet és napfoltok, időskori foltok vagy melanómák jelenhetnek meg.

Ilyen elváltozások:

- szeplők,

- öregségi foltok,

- anyajegyek,

- májfoltok,

- érrendszeri elégtelenség okozta elváltozások,

- vírusos szemölcsök,

- barna foltok az arcon,

- kitüremkedések, duzzanatok, csomók

A kezelés menete:

Az Alma Q lézeres kezelés során a jóindulatú pigmentált elváltozások gyorsan, egyszerűen és hatékonyan távolíthatók el. Az Alma Q készülék Q-kapcsolt lézertechnológiájának köszönhetően, mely a melanint célozza meg, ezen pigmentfoltok kíméletesen, gyorsan és hatékonyan távolíthatók el minden bőrtípus esetén.

Kezelés időtartama:

10-30 percig terjedhet mely az érintett területtől is függ

Fontos:

A pigmentfoltok kezelése után pár napig pörk alakul ki a bőrfelszínen, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást, a bőrön világosabb tónusú elváltozást okozhat. Fényvédelem különböző krémek alkalmazásával mindenképpen ajánlott.

A kezelések után a kontrollra való visszahívást követően, mely általában 3 hét, további 2-3 alkalom is szükséges lehet. Ez függ a kezelt területtől, illetve a pigmentfoltok kezelésre történő reakciójától.

Kezelés utáni teendők:

A lézeres kezelés hatására a bőrfelszín vöröses, piros színű lesz, esetenként és egyéni érzékenységtől függően pörkösödés, varasodás kialakulhat a kezelést követő 2-4 napban. A teljes gyógyulási idő általában 1-2 hét, de ettől páciensenként eltérő is lehet.

Bőrfiatalítás, Rejuvenáció, ClearLift kezelések (Q kapcsolt Nd:YAG)

Bőrfiatalítás, Rejuvenáció, ClearLift kezelések

Az Alma-Q Lézer Rejuvenációs (bőrfiatalító) kezelések során a mélyebb ráncokat, valamint a felszíni egyenetlenségeket (tág pórusok, pigment foltok) célozzuk meg és kezeljük egy időben.

A ClearLift beavatkozás egy könnyed és gyors kezelés mely méltán teremtett újkori divatot a szépészetben. Hatása tartós és már a kezelést követő néhány napon belül látható eredményeivel új irányvonalat jelölt ki a lézeres beavatkozások sorában. Személyre szabottan érettebb bőrtípusra a mély ClearLift kezelést, míg problémás bőr esetében a felszíni ClearLift kezelést alkalmazzuk.

A ráncok már az első kezelést követően fokozatosan kezdenek eltűnni, amikor a bőr kisimul és a természetes fiatalodás kezdetét veszi. A kezelések fájdalommentesek és nem járnak a bőr felszínén tapasztalható elváltozással.

Bőrfiatalító kezelés előtti teendők:

24 órával előtte semmilyen alapozó, testápoló használata nem javasolt

A kezelés menete:

A bőrfiatalító kezelés lényege a Q kapcsolt Nd:YAG  lézerfényének elnyelődése, melynek során a bőr mélyebb rétegeiben hő hatására a kollagén elasztikus rostok újra képződnek, a bőrt rugalmassá, feszessé és újra fiatalossá téve.

A kezelés folyamán bőrhűtést alkalmazunk a hőérzet csökkentése érdekében.

Kezelés időtartama: 

Függ a kezelni kívánt terület méretétőlígy lehet 40-50 perc

A bőrfiatalító kezelés eredménye:

 • Simább bőr
 • Kisebb méretű és így nem zavaró pórusok
 • A bőr feszességének, tónusának, textúrájának jelentős és látható javulása

Kezelés utáni teendők:

1 hetes kontroll ajánlott. A kívánt eredmény eléréséhez a kezeléseket 4 hetente javasolt elvégezni, összesen 3-5 alkalommal, igény és hatás szerint.

Tetoválás eltávolítása ALMA-Q lézerrel

Tetoválás eltávolítása

Hála a legmodernebb lézer berendezések alkalmazásának, ma már a szépészeti lézerközpontok képesek bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítására. A beavatkozásra leginkább alkalmas berendezés az ALMA-Q-kapcsolt Nd:Yag lézerkészülék. A tetoválás eltávolítása során a lézersugár elnyelődik a festékszemcsékben és apró darabokra "robbantja" azokat. Az eljárás során a kisebb méretű festékszemcséket már be tudják kebelezni a falósejtek, melyek segítségével a festék lassan felszívódik,kiürül a szervezetből.

Kezelések előtti teendők:

Kezelések előtt érdemes megtisztítani, illetve hidratálni a kezelendő bőrfelületet.

A kezelés menete:

A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a bőrben a festékszemcséket, hogy azok szinte anélkül esnek szét apró darabokra, hogy a környező szöveteket túlságosan felmelegítené, ezáltal elkerülhető a megégés vagy a hegképződés.

 

Kezelés időtartama:

A kezelendő felülettől és a festék mennyiségétől függ

Kezelés utáni teendők:

A kezelést követően hidratáló krém használata ajánlott 2-3 napig.

Carbon Peeling

Carbon Peeling

A Carbon Peeling beavatkozás jó választásnak bizonyul, ha a páciens minimális gyógyulási időt szeretne. Gyors és mellékhatásoktól mentes, igazi „Ebédidős beavatkozás” mivel maximum 30 perc alatt elvégezhető. A kezelés teljesen fájdalommentes, ismétlése több alkalommal is ajánlott.

Javallatok:

- bőrfrissítésre

- felszíni ránckezelésre

- bőrmegújításra

- felületi egyenetlenségek kezelésére

- Acne és gyulladások kezelése

- hegek kezelése

Kezelések előtti teendők:

Kezelések előtt 24 órával ne használjon a páciens semmilyen arckrémet, alapozót.

A kezelés menete:

 1. Fázis Aktív szén tartalmú krém felvitele az arcra vékony rétegben. Ez egy speciális krém mely elősegíti a lézer fototermális és fotoakusztikus hatását a kezelt területen. A lézerenergia fölhevíti a krém vízmolekuláit így elősegítve a szén kötődését a felszín, illetve a pórusok molekuláihoz.
 2. Fázis A Rövid Pulzusú lézerfény szétzúzza a szénmolekulákat kisebb alkotó részeire a hozzá kötődő elpusztult hámsejtekkel, zsír- és szennyeződés molekulákkal együtt.

Kezelés időtartama:

Maximum 25-30 perc

A kezelés eredménye:

 • csökkenti a pórusok méretét
 • gátolja a faggyúmirigyek fokozott működését
 • csökkenti a gyulladásokat
 • stimulálja a kollagén termelődését a bőrben
 • feszesíti és regenerálja a bőrt, csökkenti a ráncokat
 • kialakítja az egészséges szaruképzést

Kezelés utáni teendők:

A kezelést követően fényvédő használata ajánlott 2-3 napig.

Bőrhibák eltüntetése (acne, heg és stria kezelés)

Bőrhibák eltüntetése

Az aknék és hegek lézeres kezelése során a lézerfény precíz és kíméletes módon újra strukturálja a bőr felszínét a hámréteg felsőbb, mikronban mérhető mélységéig, ahol hő hatására elpárologtatja az érintett sejtsorokat, ezáltal stimulálva a fokozott kollagén termelést.

Akné hegkezelés előtti teendők: 

A bőrt 24 órával a kezelés előtt ne kenjük be semmilyen krémmel, alapozóval. A kezelés előtt alaposan meg kell tisztítani a bőrt, és szükséges bőrfertőtlenítő alkalmazása is.

Akné hegkezelés menete: 

A lézer néhány mikronos mélységig hatol be a bőrbe és hozzájárul az új bőrminőség kialakulásához. A kémiai hámlasztásokkal és a dermabrázióval ellentétben, a lézerrel történő bőr újra strukturálás pontos beállításokkal, célzottan végezhető el. A lézersugár kíméletesen, hő hatására elpárologtatja az akné - heges bőrfelületet, feltárva az alsóbb, sértetlen réteget.

Hegkezelés időtartama:

Függ a kezelt terület nagyságától, ami 30-50 perc is lehet

Fontos:

A hegkezelés utáni pár napban pörk alakul ki a bőrfelszínen, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat. Fényvédő krém használata 2-4 hétig javasolt.

Kezelés utáni teendők:

Távozáskor bőrpirosság jellemző a kezelés erősségétől függően ez eltarthat 1-5 óra hosszát is, erősebb kezelések esetében akár 24 órát.

Intenzív hegkezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is előfordulhat. Ezeket hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével utókezelhetjük.

Alapozó használata 24 óra elteltével engedélyezett. A hegkezelés eredményességéhez az eljárást ismételhetjük 3-4 alkalommal, havi rendszerességgel.

Szálbehúzásos technika - Fine Thread Contouring /FTC/ eljárás

Szálbehúzásos FTC technika

A szálbehúzás segítségével műtéti beavatkozás nélkül az arc különböző területein a ráncok megfelelően kezelhetőek, az arc és a nyaki régió struktúrája, rugalmassága látványosan rehabilitálható. A hagyományos arc-szerkezet megemelő eljárásokat, illetve a keleti, akupunktúrás szálbeültető módszereket ötvözi, mint legújabb technológia.

Kezelés előtti teendők: 

A szálbehúzásos beavatkozás előtt a bőrt érdemes megtisztítani és hidratálni, mely után a felszínt fertőtlenítjük és érzéstelenítjük. A dohányzást teljesen kerülni kell, mert a nikotin károsan befolyásolja a gyógyulást.

Fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele a szövetek hidratálása érdekében.

Javasolt a vitaminok (C-vitamin) és a nyomelemek (Szelén, Cink) bevitele a szervezetbe. Amennyiben lehetséges, kerülni kell a gyógyszerek szedését is.

Az FTC szálbehúzás menete:

A szálbehúzásos eljárás minden esetben különböző ezért szükséges az alapos konzultáció és az egyénenként eltérő, egyedi tervezés. A beavatkozás előtt a sebész feltérképezi az arcot és megtervezi a beavatkozás menetét, kiválasztja a szálak típusát és elhelyezkedését.

Szinte bármilyen plasztikai és kozmetológiai eljárással kiegészíthető (lézeres fiatalítás és ránctalanítás, hyaluronátos ráncfeltöltés stb.).

A fertőtlenítés és érzéstelenítés után a bőralja rétegébe vékony injekciós tűk segítségével finom, fogazott szálakat vezetünk be így a kezelés gyors és már közvetlenül a beavatkozás után is látványos, tartós eredményt ér el. Az FTC eljárás természetes szövetekhez kompatibilis és nem allergizáló bioszálai egyaránt alkalmazhatók az arc, a nyak és kéz ráncainak kezelésére, illetve a has területein megereszkedett bőr rehabilitációjára, kontúrozására, feszesítésére. A szálak felszívódási ideje 6-8 hónap, mely idő alatt a struktúra rögzítése és megtartása a feladatuk. A beavatkozás eredménye azonnal látszik, az arcemelő hatás azonban néhány hónappal később lesz a leglátványosabb, amikor kialakulnak a szálak körüli új kollagén rostok. A szálbehúzás ezt a hatást egyénektől függően akár 2 évig is megtarthatja.

Fontos:

Kerülendő a kezelés után 6-8 hétig a szolárium, a napozás és a szauna használata. A szálbehúzást követően az 1. és a 6. héten kontroll végzése mindenképpen javasolt.

Kezelés utáni teendők:

Néhány napig tapasztalható enyhe bőrpír, duzzanat vagy bevérzés, melyek pár nap után elmúlnak.

4-5 napon keresztül érdemes hűteni és hidratálni a kezelt területet. Enyhe húzódó érzés tapasztalható a szálak feszesítő hatása miatt, de ez rövid időn belül elmúlik.

Botox kezelés

Botox kezelés

Ez a technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére alkalmazható és egyben rendkívül hatásos és eredményes módszer. A BOTOX alkalmazása azon az alapelven működik, hogy megszünteti a ránc keletkezését úgy, hogy blokkolja a célzott izmok aktivitását és működését.

Kezelés előtti teendők: 

Érdemes a kezelendő bőrt megtisztítani és hidratálni a kezelés előtt.

A kezelés menete:

A botox kezelést az arcon, a szemöldökök között vagy a homlok különböző régióiban alkalmazzuk. A hatóanyagot befecskendezzük a célterület megfelelő rétegeibe melynek következtében a mimikai izmok működése csökken és ezzel együtt a barázdák és ráncok kialakulása megakadályozható. Ezeket a ráncokat a kialakulásukért felelős izmok aktivitásának blokkolásával hatékonyan és hosszan tartóan megszüntethetjük.

 A kezelés időtartama:

Általában 30 perc, de a kezelendő terület nagyságától függ. A hatás néhány nappal a kezelés után jelentkezik. Mellékhatása nincs, allergiás reakciót nem okoz.

A kezelés utáni teendők:

A beavatkozást követő 2-3 hétig kerülendő a szolárium, és a napozás. A kezelt terület dörzsölését 48 óráig érdemes kerülni. A kezelés 3 - 4 hónap múlva megismételhető.

A botox-kezelés teljesen biztonságos. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki mely néhány napon belül megszűnik.

Hyaluronsavval történő feltöltés

Hyaluronsavval történő feltöltés

Korunk előre haladtával arcbőrünk teltsége és rugalmassága jelentősen csökken. Így sajnos elkerülhetetlen, hogy arcunkon, nyakunkon és a dekoltázs területén mélyebb ráncok és barázdák jelenjenek meg. Az utóbbi években az esztétikai piacon a nagyobb cégek fejlesztéseinek eredményeként új anyagok jelentek meg arc ráncainak kezelésére, feltöltésére, melyek egyike a hyaluronsav. Ezt az anyagot a kezelendő terület bőrének különböző rétegeibe fecskendezve az arcbőr megemelhető, esztétikusan kifeszíthető így az arc újból telt és fiatalos lesz. Ez a terület lehet a teljes arc, illetve az ajak, vagy csak a szem körüli régió.

Kezelés előtti teendők:

Érdemes a kezelendő arcbőrt megtisztítani és hidratálni a kezelés előtt. Kerülendő a napozás és a szolárium.

A kezelés menete:

A hyaluronsav befecskendezése műtéti beavatkozás nélkül, rövid idő alatt, fájdalommentesen végezhető el. A feltöltéshez egy rugalmas kanült használunk, amely minimálisra csökkenti a bevérzések kialakulásának veszélyét. A kezelés mindenkinél más, így a ráncok egyenkénti feltöltése teljesen egyénreszabott módon történik.

A kezelés eredménye:

Az arc látványa, összképe fiatalossá és sugárzóvá válik

A mélyebb ráncok, barázdák, melyek meghatározzák a korosodó összképet, kisimulnak és kitelnek

Az arc természetes vonásai és kontúrjai helyreállnak

A szem alatti táskák eltűnnek, a halánték íve teljesen kisimul

A kezelés időtartama:

Általában 30 perc, de a kezelendő terület nagyságától és a ráncok, redők mennyiségétől, mélységétől függ.

A kezelés utáni teendők:

A feltöltés után érdemes az arcbőrt a beavatkozás területén finoman masszírozni, hogy a befecskendezett hyaluronát a környező szövetekben is megfelelően szétterjedjen. A bőrt krémek használatával hidratálni kell, napozás és szolárium használata mindenképp kerülendő.

A feltöltést igény szerint érdemes megismételni amennyiben a ráncok és barázdák tónusa erősödik, kontrasztja határozottabbá válik.

NCTF 135HA NANOSOFT Kezelés

Az NCTF 135/135 HA NANOSOFT™ egy rendkívül hatékony orvosi eszköz, mely a bőr irha rétegébe juttatja az NCTF 135HA Revitalizáló hatóanyagot.

A Nanosoft hegy 3 db, belül üreges, piramis formájú szilikon kristályból készült pengékből áll. A kristály-penge szinte teljesen fájdalom mentesen vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe.

NCTF hatóanyagok : a hialuronsavon kívül 24 aminosav, 5 nukleinsav, 12 vitamin, 6 koenzim, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation), összességében több mint 50 bőrmegújító multi-komponens gondosodik a bőr megújításáról.

A Nanosoft teljes biztonsággal, precízen és rendkívüli hatékonysággal alkalmazható a következő területeken :

-száj feletti rész,

-szem körüli terület,

-áll,

-nyaki ráncok,

-orca

-kézfejek

-szemhéjak (alsó/felső)

A beavatkozás az érzéstelenítés miatt minimális fájdalommal jár, a keletkező enyhe fokú bevérzés vagy ödéma órákon belül elmúlik.

Kezelés menete :

A beavatkozást végző szakember megtisztítja és fertőtleníti a kezelendő területet majd érzéstelenítő krémet visz fel a bőrre.

Az NCTF 135/135 HA  hatóanyagot vitamin-komplex dúsítása után a Nanosoft pengék segítségével a bőr irharétegébe juttatja.

A teljes területen 2-3 mm-enként ismételve a hatóanyag bevitelt, a kezelést végző teljesen átfedi a teljes területet.

Az egyes kezelési sávok között érdemes a felszínre kijutó anyagot finoman vissza masszírozni a bőrbe.

A kezelés időtartama: kb. 40-50 perc
Javasolt kezelésszám: 3 kezelés javasolt 3 hetente, majd fenntartó kezelés 5-6 havonta.
További javaslat : érdemes a kezelést Lézeres ClearLift Bőrmegújító Kezeléssel kombinálni a hatékonyság fokozása érdekében !

Kezelés utáni teendők :

Cicaplast/Cicaplast SPF50+ krémmel alaposan átkenjük a teljes területet, majd amennyiben szükséges, a bőr enyhe irritációja és a hőérzet csökkentése érdekében hűtő géllel hűtjük.

A kezelést követő 2-3 napban a pozitív hatás már látható és érezhető, a kezelt ráncok és redők feltöltődnek,elhalványulnak, a bőr üde és sugárzóan fiatalossá válik.

Kezelés után kerülendők :

 • UV-sugárzás, gőz, szauna fokozott kerülése 2-3 hétig
 • Erős izzadás kerülése 48 óráig
 • Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig

Essence Revitalizáló kezelés

Az Essence Revitalizáló kezelés egy új, három fő összetevőt tartalmazó Anti-aging szérum alkalmazásával történik. A hatóanyagokat egy 36 tűs Mezopen eszközzel visszük be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott fejtsék ki bőrmegújító, fiatalító hatásukat.

Az Essence szérum komponensei :

- Nagy molekulasúlyú Hyaluronsav /Szuper-Hyaluronát/

Feladata : Extra nedvességtartó képesség és erős kötődés a bőrhöz, hosszú felületi jelenlét és felszíni hidratálás.

-Közepes molekulasúlyú Hyaluronsav

Feladata : Végtelen Hyalurongél-hálózat, melynek vízmegkötő képessége az átlagosnál ötször nagyobb.

Hidrofilmet hoz létre mely rendkívül hosszan hidratál.

-Kis molekulasúlyú Hyaluronsav /Mini-Hyaluronát/

Feladata : kis méreténél fogva a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, erős, kifejezett anti-oxidáns effektussal rendelkezik. Fényvédő, helyreállító hatású illetve a nagyobb mólsúlyú Hyaluronsavakkal együtt, azok működését erősítve dolgozik.

Kezelés : Az Essence szérumot kiegészítjük Revitalize/Vitamin Booster-rel, a bőr frissítésére és vitamin bázisának megerősítése érdekében.

A kezelést lézeres Carbon Peelinggel indítjuk a hatás fokozása érdekében, mely által mindhárom Hyaluronsav hatékonyabban éri el a megfelelő szöveti struktúrákat.

Az eredmény : egy feltöltött, extrán hidratált, feszes és üde bőrszerkezet.

Egy frissítő, nyári időszakban is végezhető beavatkozás.

Akár a nagyobb, Rejuvenáló kezelések közé is beiktatható, azok hatását erősíti illetve meghosszabbítja.