Az Alma Lézerekről

Hatékony és biztonságos beavatkozások

Az Alma egy világszerte elismert fejlesztő cég, mely lézer alapú, rádió-frekvenciás és ultrahang technológiát alkalmaz az esztétikai és sebészeti piacon.
Biztonságos és hatékony beavatkozásait klinikailag ellenőrzött high-tech berendezései és széles körben alkalmazható metódusai garantálják.

Előnyök az Alma Q lézer technológia esetében:

- kombinált megoldás, sokoldalú kezelési lehetőségek az esztétikai igényeknek megfelelően
- minden bőrtípusra alkalmas beavatkozások, hatékony megoldások a világostól az egészen sötét bőrtípusokig
- maximális megbízhatóság, a beavatkozások biztonságát és effektivitását mellékhatások nélkül garantálja az arc, nyak és dekoltázs területein egyaránt
- kombinált kezeléseinek köszönhetően gyors, természetes hatás és látványos eredmény érhető el rövid időn belül

Az Alma Q Kvázi Hosszú Pulzusú Nd:Yag lézerekkel mind a bőrfelszíni elváltozások, mind a seprű vénák hatásosan kezelhetőek. Az Alma Q megfiatalítja a bőrt a szervezet természetes kollagéntermelésének stimulálásával, így újra feszessé téve azt, míg az Ultra rövid lézer pulzusok alkalmazásával a bőrben futó kisebb erek kezelhetők.

Alma Q technológia

Bőrünk testünk első védelmi vonala, de egyben látványosan jelzi korunk előre haladtát és azok jeleit is.
Pigmentfoltok jelennek meg, ráncok, mélyülő barázdák, visszerek, melyek korunkkal egyre láthatóbbá és zavaróbbá válnak.
A feszes, fiatalos szép bőr megtartása ma már nem csupán illúzió. Az Alma Q Lézer technológia hadat üzen a bőr már említett, nem kívánt változásainak érrendszeri és szépészeti vonalon egyaránt.
Az Alma Q Lézertechnológiával a kezelések széles skálája érhető el, melyek hatása gyors, hosszantartó így természetesen fiatalos bőrt eredményez.
Az Alma Q egy Q-kapcsolt Nd:Yag lézer berendezés mely a lézerfény energiáját használja fel a bőr kezelésére egy ún. frakcionális ablatív metódus alkalmazásával. Ez a technológia hatásosan kezeli a célterületet mégis sima, feszes és károsodás mentes bőrfelszínt hagy maga után.
Az Alma Q Hosszú Pulzusú Nd:Yag lézer effektusa a bőr akár mélyebb rétegeibe hatolva kezeli a felszíni és mélyebb vénás elváltozásokat.

Előtte-utána képek