Pigmentfoltok, májfolt, tűzfolt eltávolítása

Pigmentfoltok, májfolt, tűzfolt eltávolítása

Életkorunk előre haladtával és a hormonális változások miatt bőrünkben a melanin mennyisége helyenként megnőhet és napfoltok, időskori foltok vagy melanómák jelenhetnek meg.

Ilyen elváltozások:

– szeplők,

– öregségi foltok,

– anyajegyek,

– májfoltok,

– érrendszeri elégtelenség okozta elváltozások,

– vírusos szemölcsök,

– barna foltok az arcon,

– kitüremkedések, duzzanatok, csomók

A kezelés menete:

Az Alma Q lézeres kezelés során a jóindulatú pigmentált elváltozások gyorsan, egyszerűen és hatékonyan távolíthatók el. Az Alma Q készülék Q-kapcsolt lézertechnológiájának köszönhetően, mely a melanint célozza meg, ezen pigmentfoltok kíméletesen, gyorsan és hatékonyan távolíthatók el minden bőrtípus esetén.

Kezelés időtartama:

10-30 percig terjedhet mely az érintett területtől is függ

Fontos:

A pigmentfoltok kezelése után pár napig pörk alakul ki a bőrfelszínen, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást, a bőrön világosabb tónusú elváltozást okozhat. Fényvédelem különböző krémek alkalmazásával mindenképpen ajánlott.

A kezelések után a kontrollra való visszahívást követően, mely általában 3 hét, további 2-3 alkalom is szükséges lehet. Ez függ a kezelt területtől, illetve a pigmentfoltok kialakulásának idejétől.

Kezelés utáni teendők:

A lézeres kezelés hatására a bőrfelszín vöröses, piros színű lesz, esetenként és egyéni érzékenységtől függően pörkösödés, varasodás kialakulhat a kezelést követő 2-4 napban. A teljes gyógyulási idő általában 1-2 hét, de ettől páciensenként eltérő is lehet.