Hyaluronsavval történő feltöltés

Hyaluronsavval történő feltöltés

Korunk előre haladtával arcbőrünk teltsége és rugalmassága jelentősen csökken. Így sajnos elkerülhetetlen, hogy arcunkon, nyakunkon és a dekoltázs területén mélyebb ráncok és barázdák jelenjenek meg. Az utóbbi években az esztétikai piacon a nagyobb cégek fejlesztésének eredményeként új anyagok jelentek meg arc ráncainak kezelésére, feltöltésére, melyek egyike a hyaluronsav. Ezt az anyagot a kezelendő terület bőrének különböző rétegeibe fecskendezve az arcbőr megemelhető, esztétikusan kifeszíthető így az arc újból telt és fiatalos lesz. Ez a terület lehet a teljes arc, illetve az ajak, vagy csak a szem körüli régió.

Kezelés előtti teendők:

Érdemes a kezelendő arcbőrt megtisztítani és hidratálni a kezelés előtt. Kerülendő a napozás és a szolárium.

A kezelés menete:

A hyaluronsav befecskendezése műtéti beavatkozás nélkül, rövid idő alatt, fájdalommentesen végezhető el. A feltöltéshez egy rugalmas kanült használunk, amely minimálisra csökkenti a bevérzések kialakulásának veszélyét. A kezelés mindenkinél más, így a ráncok egyenkénti feltöltése teljesen egyénreszabott módon történik.

A kezelés eredménye:

Az arc látványa, összképe fiatalossá és sugárzóvá válik

A mélyebb ráncok, barázdák, melyek meghatározzák a korosodó összképet, kisimulnak és kitelnek

Az arc természetes vonása és kontúrja helyreál

A szem alatti táskák eltűnnek, a halánték íve teljesen helyreáll

A kezelés időtartama:

Általában 30 perc, de a kezelendő terület nagyságától és a ráncok, redők mennyiségétöl, mélységétől függ.

A kezelés utáni teendők:

A feltöltés után érdemes az arcbőrt a beavatkozás területén finoman masszírozni, hogy a befecskendezett hyaluronát a környező szövetekben is enyhén szétterjedjen. A bőrt krémek használatával hidratálni kell, napozás és szolárium használata mindenképp kerülendő.

A feltöltést igény szerint érdemes megismételni amennyiben a ráncok és barázdák tónusa erősödik, kontrasztja határozottabbá válik.