Botox kezelés

Cynics Essay

Botox kezelés

Ez a technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére alkalmazható és egyben rendkívül hatásos és eredményes módszer. A BOTOX alkalmazása azon az alapelven működik, hogy megszünteti a ránc keletkezését úgy, hogy blokkolja a célzott izmok aktivitását és működését.

Kezelés előtti teendők: 

Érdemes a kezelendő bőrt megtisztítani és hidratálni a kezelés előtt.

A kezelés menete:

A botox kezelést az arcon, a szemöldökök között vagy a homlok különböző régióiban alkalmazzuk. A hatóanyagot befecskendezzük a célterület megfelelő rétegeibe. Ez által a mimikai izmok működése csökken és ezzel együtt a barázdák és ráncok kialakulása megakadályozható. Ezeket a ráncokat a kialakulásukért felelős izom aktivitásának blokkolásával hatékonyan és hosszantartóan megszüntethetjük.

 A kezelés időtartama:

Általában 30 perc, de a kezelendő terület nagyságától függ. A hatás néhány nappal a kezelés után jelentkezik. Mellékhatása nincs, allergiás reakciót nem okoz.

A kezelés utáni teendők:

A beavatkozást követő 2-3 órában kerülendő a szolárium, és a napozás. A kezelt terület dörzsölését 48 óráig érdemes kerülni. A kezelés 3 – 4 hónap múlva megismételhető.

A botox-kezelés teljesen biztonságos. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki mely néhány napon belül megszűnik.