Botox-kezelés / Izzadásgátlás

 

Botox-kezelés

Ez a technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére alkalmazható és egyben rendkívül hatásos és eredményes módszer. A BOTOX alkalmazása azon az alapelven működik, hogy megszünteti a ránc keletkezését úgy, hogy blokkolja a célzott izmok aktivitását és működését.

Kezelés előtti teendők: 

Érdemes a kezelendő bőrt megtisztítani és hidratálni a kezelés előtt.

A kezelés menete:

A botox kezelést az arcon, a szemöldökök között vagy a homlok különböző régióiban alkalmazzuk. A hatóanyagot befecskendezzük a célterület megfelelő rétegeibe. Ez által a mimikai izmok működése csökken és ezzel együtt a barázdák és ráncok kialakulása megakadályozható. Ezeket a ráncokat a kialakulásukért felelős izom aktivitásának blokkolásával hatékonyan és hosszantartóan megszüntethetjük.

 A kezelés időtartama:

Általában 30 perc, de a kezelendő terület nagyságától függ. A hatás néhány nappal a kezelés után jelentkezik. Mellékhatása minimális, felléphet duzzanat vagy minimális bevérzés, allergiás reakciót általában nem okoz.

A kezelés utáni teendők:

A beavatkozást követő 2-3 órában kerülendő a szolárium, és a napozás. A kezelt terület dörzsölését 48 óráig érdemes kerülni. A kezelés 3 – 4 hónap múlva megismételhető.

A botox-kezelés teljesen biztonságos. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki mely néhány napon belül megszűnik.

 

Izzadás gátlás Botox-kezeléssel

Az izzadás a hónaljakon a legkellemetlenebb, ezért jelenleg erre a területre fókuszálunk. A kezelés során már néhány napon belül észlelhető a verejtékezés jelentős csökkenése. A hatás tartós, akár 6-8 hónapra is megszabadulhatunk az izzadás kellemetlenségeitől.

Kezelés előtti teendők :

Ne használjunk semmilyen izzadásgátlót és tartsuk tisztán a kezelendő területet !

A kezelés menete :

A zsírtalanítás és tisztítás után mindkét hónalj feljelölésre kerül, mely során kirajzolódnak az izzadság-mirigyek kivezetései. Az orvos célzottan ezekre a pontokra alkalmazza a Botox-injekciót, mely rendkívül hatékony és minimális fájdalommal jár.

A beavatkozás időtartama 35-40 perc.

Kezelés mellékhatásai :

Felléphet enyhe irritáció,duzzanat vagy minimális bevérzés, melyek néhány nap alatt megszűnnek.

A kezelés tartósságának fokozása érdekében érdemes 6-8 havonta megismételni.

 

A beavatkozás időtartama 45-60 perc.

Kezelés mellékhatásai :

Felléphet enyhe irritáció,duzzanat vagy minimális bevérzés, melyek néhány nap alatt megszűnnek.

A kezelés tartósságának fokozása érdekében érdemes 6-8 havonta megismételni.